EVN България дарява 100 000 лв. на Министерство на здравеопазването за

...
EVN България дарява 100 000 лв. на Министерство на здравеопазването за
Коментари Харесай

EVN България дарява средства в подкрепа на българските медици в борбата им с COVID-19


EVN България подарява 100 000 лева на Министерство на здравеопазването за подкрепяне на българските медици и лечебните заведения в страната за справяне с следствията от разпространяването на COVID-19.

Компанията подарява средствата към дарителската сметка на здравното министерство с оглед апела на Националния действен щаб за съгласуване на постъпващите от дарения средства.

„ Дарението е част от нашия принос към обществото и по-конкретно здравната система на страната в битката за ограничение на разпространяването на COVID-19 ” съобщи Робърт Дик, ръководител на съвета на шефовете на EVN България.

„ Заедно с това желая да уверя всички, че компанията извършва своите отговорности по надеждното доставяне с електрическа енергия на 1,6 милиона клиенти в Югоизточна България и топлинна сила за Пловдив. Въвели сме организация на всички звена в компанията при прецизно съблюдаване на санитарните условия и ограничения за сигурност, тъй че да подсигуряваме несъмнено доставяне за нашите клиенти. Използвам случая да благодаря на нашите сътрудници за това, че са на своя пост и в тези времена извършват своите отговорности професионално, почтено представяйки българската енергетика “ сподели още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР